Olle Jönsson från Lasse Stefanz

Datum:

Pris: 42 €

Plats: Stora Salen

Arrangör: Indigo Music Ab

Sångaren Olle Jönsson från Lasse Stefanz gör en konserthusturne i vår, solo.

Det blir en kväll då Olle tolkar sina största låtar i helt nytt arrangemang där hans sångröst står i centrum. Det blir Piano och stråkorkester under ledning av Thomas Enroth.
Thomas Deutgen, välkänd tv profil kommer att vara med och intervjua Olle mellan sångerna. En av Nordens största dansbands sångare tolkar sina största låtar i nya arrangemang där lugn och harmoni står i centrum.

Det blir självklart Lasse Stefanz största hits, t ex De sista ljuva åren, Vid en liten fiskehamn och Mellan himlen och Österlen, men arrangerade på helt nytt sätt med stråkar och flygel. En helt akustisk kväll där texterna får nytt liv!
Jag vet vilken enorm popularitet Lasse Stefanz och Olle har. Det här är verkligen något extra och exklusivt så jag hoppas och tror det blir utsålt. Under konserterna ska jag intervjua Olle och hålla ihop kvällen. Det blir både skoj och allvar, säger Thomas Deutgen.
Lasse Stefanz är ju utan tvivel nordens största dansband och detta är en unik chans att få uppleva sångaren Olle Jönsson live