ÅRETS STORA JULKONSERT 2017

Datum:

Pris: 39 €

Plats: Stora Salen

Arrangör: Termmusik

Det är en stor glädje för oss att igen få presentera Årets stora julkonsert, som turnerar i stora delar av Svenskfinland.

I år har vi artister som presenterar olika musikstilar. Gränsöverskridande är väldigt viktigt för oss.

Ett nytt namn är Philip Järvenpää. En ung musikstuderande som går från klarhet till klarhet, han kommer under Årets stora julkonsert att bjuda publiken på magiska nummer.

Benny Törnroos behöver inte någon större presentation , han har genom sin långa karriär byggt upp ett varumärke som alla vet vad det är. Benny turnerar runt i hela landet med sina Muminföreställningar.

Jonas Näslund är också ett nytt namn bland artisterna. Jonas har ett förflutet i dansbandet Mats Bergmans och har sedan flera år varit bosatt i Finland.

Heléne Nyberg har varit med sedan början, och hon ger ut en helt ny cd till julen 2017. Hon kommer att bjuda publiken på berörande julsånger och något från nya skivan.

Ami Aspelund spelar också hon i hela landet, allt från musikal till teater. Även hon kommer att bjuda på kända och berörande julsånger.

Thomas Enroth är kapellmästare i år igen. Thomas är i höst också aktuell med oratoriet - Skymning, gryning - som han skrivit med Thomas Lundin. Till våren kommer hans första solo-cd - Här i tystnaden.

"Popp" Gustavsson spelar pedal steel gitarr och Per-Erik Krooks stränginstrument.

Vi firar att Finland fyller 100 år, och det gör vi med att bjuda på en 100 % finlandssvensk turné.