That´s ALL RIGHT

Datum:

Pris: 42 €

Plats: Stora Salen

Arrangör: Westpoint Event

Välkomna på en legendarisk kväll genom 50-talets hetaste musik.

16:e oktober 2015 så hade "Thats all right" förhandspremiär på Kungsbacka teater, projektet var en idé vi burit länge på som nu äntligen var klart. Vi ville prova och spela upp showen för publik och resultatet blev så mycket mer än vad vi hade hoppats på. Konserten blev en total succé, stående ovationer de tre sista låtarna från en lyrisk publik och lovord som haglade in. Trycket på att det skulle göras en stor turné har varit stort och nu kan vi glädjande meddela att det blir en Sverigeturné som sträcker sig från Luleå i norr till Ystad i söder och ett besök på underbara Alandica på Åland. Så kära publik varmt välkomna till en kväll som ni sent ska glömma en kväll fylld av musik från legender som Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Roling Stones och många fler.

På scen möter ni fd The Boppers medlemmen Torgny "Kingen" Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritikerhyllade show "När rocken kom till Sveg".
Beat Us består av stommen till Robert Wells Rhapsody in rock orkester, killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och kompat många stora världsartister.

"Thats all right" inleder sin turné i Luleå 25/2, vart den slutar står skrivet i stjärnorna, så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop och rock musikens historia kommer hyllas och tolkas.