THE LEGENDS - Alive In Concert

Datum: 31 oktober 2019, kl. 19:00

Pris: 49 €

Plats: Stora Salen

Arrangör: Tourman in Sweden ab

Möt några av världens mest träffsäkra tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis - på en och samma scen.

The Legends rankas internationellt som en av världens mest träffsäkra och påkostade shower i sin genre. För första gången kommer man nu till Åland och Alandica!

Som Elvis Presley ser vi Paul Larcombe ifrån England. Paul är rankad är rankad #1 i Europa och placerade sig nu senast som nr. 3 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag; Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest. Paul har bl.a. medverkat i BBC1, CNN, Sky News och många fler.

Tillsammans med Mr. Larcombe hittar vi Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s "Sikta Mot Stjärnorna" och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Jerry kunde vi senast se i ett makalöst framträdande - med en brinnande flygel - i svenska TV4s "Talang".

Med utsålda konserthus - inte bara i Sverige - står nu "The Legends" redo med sin show på turné i Finland! Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst - med några av världens skickligaste tolkare - en show tillägnad tre legender - som aldrig går ur tiden!