En kväll med Jack Vreeswijk och Fredrik Furu

Datum:

Pris: 30 €

Plats: Auditoriet

Arrangör: Furu Events

Jack Vreeswijk och Fredrik Furu möttes för fem år sen backstage. Sedan dess har de hunnit göra allsång, festivaler, turnéer och tv ihop.

I november genomförde de två albumaktuella artisterna en framgångsrik konsertturné i Finland med slutsålda konserter fyllda med värme, humor och kärlek till musiken.

Vreeswijk sjunger Vreeswijk

Det är mer än 30 år sedan den svensk-holländska trubadurlegenden Cornelis Vreeswijk gick ur tiden. När hans son Jack uppträder ger han oss sin egen berättelse om sin far. Han bjuder på personliga, kärleksfulla tolkningar av Cornelis låtar och några härligt roliga historier om farsan och om hur vissa låtar kom till. När man sluter ögonen är det ibland som att Cornelis själv skulle stå på scenen, så lika är rösterna.
I Sverige har Jack Vreeswijk precis avslutat den rosade turnén "Farsan och jag" där han och Cajsa Stina Åkerström hyllade sina kända trubadurpappor Cornelis och Fred.

Fredrik Furu och Det som alla letar efter

Den finlandssvenska pop-poeten Fredrik Furu berör många hjärtan med sina personliga texter och melodier. I vår släpper Fredrik sitt femte album på svenska, men redan nu finns ett smakprov med första singeln "Dum Dum Dum" och två andra låtar ute.


Tillsammans bjuder Jack Vreeswijk och Fredrik Furu publiken på en oförglömlig kväll med värme, skratt och fantastisk musik.