DAVID BATRA - ELEFANTEN I RUMMET

Datum:

Pris: 37 €

Plats: Stora Salen

Arrangör: Eventland

Sex år efter succéshowen "Det här var ju tråkigt" är det äntligen dags för David att åka på turné igen.

Den nya föreställningen är en renodlad standup-show som lyfter fram det absurda i ett för David Batra nytt och udda vardagsliv. För hur pusslar man egentligen med dagishämtningen samtidigt som det är regeringskris? Hur går sommarsemestern till när SÄPO är med?

David har medverkat i otaliga humorprogram såsom Parlamentet, Morgonsoffan, I kveld med Ylvis och Roast på Berns. Nu är han tillbaka med en ny soloshow för första gången på sex år - "Elefanten i rummet - han som är gift med henne". Idén föddes i den politiska turbulensen hösten 2014.
(David Batra är gift med den svenska politikern Anna Kinberg-Batra)

- Fröet till den här föreställningen efter förra riksdagsvalet. Jag skulle precis uppträda med Robin Paulsson. Regeringskrisen var ämnet för dagen och min fru syntes på TV varje kväll. Jag hade alltid undvikit att skämta om familjen men Robin sa åt mig att nu var jag faktiskt tvungen att nämna "elefanten i rummet" Jag tog mod till mig och pratade om hur praktiskt det är att komma hem och hämta dottern hos barnvakten och frun hos livvakten.

- Vi komiker har egentligen alltid haft som uppgift att peka ut elefanten i rummet. Att prata om det som vi alla tänker på men kanske tycker är lite för privat eller läskigt. "Elefanten i rummet" kommer att bli den mest personliga föreställning jag gjort men också den roligaste.