Konsten att njuta av livet - och ändå få saker gjorda

Datum:

Plats: Stora Salen

Arrangör: Stiftelsen Åland Island Games -91

Olof Röhlander är norrlänningen som sadlade om från elitspelare i bordtennis till licensierad mental tränare och certifierad coach.

Idag är han dessutom mångfaldigt prisbelönt föreläsare, utbildare och författare till böckerna "Det blir alltid som man tänkt sig" och "Konsten att njuta av livet - och ändå få saker gjorda". Med ett relevant och ständigt aktuellt budskap har Olof talat för alla sorters människor och vid en rad olika sammanhang. Hans retorik, närvaro och stora humor håller högsta klass.

Som mental tränare och coach talar Olof Röhlander om motivation och inspiration och om vikten att sätta upp mål. Orealistiska mål. Mål ska vara inspirerande, inte realistiska. Hans föreläsningar handlar om personlig utveckling, hur man tränar tankar, känslor och attityder. I sina föreläsningar behandlar Olof även grunden till alla relationer: kommunikation. Han talar om motivation och inspiration - om att bli tänd på framtiden. www.olofrohlander.se
Öspelspärlan är ett pris som Stiftelsen Åland Island Games -91 tilldelar någon som gjort någonting alldeles extra fint under Öspelen. Ålands volleybollag för herrar tilldelades priset för sin enastående insats under NatWest Island Games XVII på Gotland 2017. Pristagaren får välja en föreläsare som bjuds in till Åland av Stiftelsen - föreläsningen erbjuds sedan kostnadsfritt till allmänheten.

Arrangör: Stiftelsen Åland Island Games -91, i samarbete med Ålandsbanken