Mark Levengood

Datum:

Pris: 35 €

Plats: Stora Salen

Arrangör: Colosseum Entertainment

I oktober intar Mark Levengood Alandicas scen med ett budskap om vikten av att vara öppen för förändringar och förnyelse.

" Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser för oss som individer. Sist och slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Vår samtid ställer hårda krav på oss, men bjuder också på väldigt många nya typer av möjligheter för den som vågar anta utmaningen. Jag tror uppriktigt inte på några genvägar när det gäller att förändra oss själva, men jag vet att man under en föreläsning kan påbörja processer som så småningom kan bli precis hur fruktbara som helst hos åhöraren.
Min fröken i skolan var inte av det glada slaget. "Alla kan sjunga" brukade hon säga, "bara man slipper lyssna på eländet": Jag är av det glada slaget. Jag tror inte heller alla skall sjunga, men jag tror alla skall, och måste förändras."
- Mark

Med hjärna och hjärta vecklar Mark Levengood ut sitt universum för publiken. Mark pekar på vilka frågor han tycker vi ska ställa oss själva för att orientera oss mot en kreativ framtid. En föreläsning som ger oss hopp och hjälper oss att få perspektiv på tillvaron.

Hjärtligt välkomna!